Manavgatta Yangın / Manavgat'taki yangın tarım arazileri de vurdu : Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı.

Manavgatta Yangın / Manavgat'taki yangın tarım arazileri de vurdu : Dün öğle saatlerinde manavgat'ta başlayan yangın çok geniş bir alana yayıldı.. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı.

Antalya Manavgat yangın son dakika! Antalya yangını son ...
Antalya Manavgat yangın son dakika! Antalya yangını son ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor. 3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu. Yangın şiddetli poyraz nedeniyle hızla yayılarak mahalle ve köylere de indi. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan orman yangını sonucu kalemler mahallesi'nde çok sayıda ev yandı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Manavgat'ta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor.

Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı. Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan orman yangını sonucu kalemler mahallesi'nde çok sayıda ev yandı. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu.

Manavgat'ta otelde yangın paniği! Turistler tahliye edildi ...
Manavgat'ta otelde yangın paniği! Turistler tahliye edildi ... from gercekgazete.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat'ta başlayan yangın devam ediyor. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı.

Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Yangından 61 kişinin etkilendiği bildirildi. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Hayvanlar ile insanların etkileyici dostluğu manavgat'taki yangın evleri kül etti Yangının 4 ayrı yerden çıkması sabotaj iddiasını da gündeme. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle.

Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı.

Manavgat'ta yangın; 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı ...
Manavgat'ta yangın; 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı ... from i1.wp.com
Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. dedi. Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. 3 kişinin hayatını kaybettiği bölgede evler alevler arasında kaldı ve birçok hayvan telef oldu. Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı mı? Antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktadan yangın çıktı.

Manavgat'ta kriz masası oluşturularak evleri boşaltılan vatandaşlar için 700 civarında konaklama.

Antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. dedi. Antalya'nın manavgat ilçesinde yangın çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook